Implică-te Redirectează 2% | Redirectează 20% Donează timp | Donează bani | Sponsori
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MC9GG9X36TN 
http://www.arpcc.ro/petitii 
 Lista companiilor care sponsorizează Asociația Română Pentru Custodia Comună cu bunuri sau servicii:
                                                            
 
http://www.certsign.ro/?utm_source=arpcc&utm_medium=semnatura-mail&utm_campaign=arpcc

certSIGN, companie membră a grupului UTI, este furnizor acreditat de servicii de certificare. Soluțiile certSIGN sunt dezvoltate integral în Romania. Companie oferă Asociației noastre cu titlu gratuit certificate de autentificare pentru semnăturile electronice. Deoarece activitatea asociației noastre implică nenumărate petiții și comunicări cu autoritățile statului, o astfel de semnătură electronică este extrem de utilă. 

certSIGN oferă toate elementele necesare pentru a crea o semnătură electronica cu valoare legală:
- Certificat calificat
- Dispozitiv securizat pentru crearea semnăturii
- Aplicație software pentru semnarea electronica a oricărui tip de fişier

Semnând electronic cu certificatele digitale emise de certSIGN puteți depune declarațiile fiscale on-line la ANAF şi puteți accesa o serie de servicii electronice furnizate de instituțiile statului și puteți depune cereri către nenumărate autorități ale statului (judecătorii, parchete, CSM, Inspecția CSM, CNCD, etc.

ref.[ngo4546]
 

EBC Interim pune în legătura muncitorii care răspund criteriilor de căutare a intreprinderilor. Deținând o vasta experiență in domeniu, asiguram un pachet de servicii complete. 


 
www.novapdf.com
novaPDF este un produs excelent "made in Romania" de către Softland care permite printări de calitate în interiorul unor PDF-uri predefinite. Ne-a făcut plăcere să lucram cu produsul extrem de simplu şi uşor de folosit, care ne salvează, zi de zi, timp considerabil.  ref.[ngo4547]


Pagina principală

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania, precum Scoala Digitala pentru ONG-uri sau Educatie Financiara pentru ONG-uri.
 
http://www.rssbus.com/

RSSBus Data Connectors este o firma inovativa care ofera o serie de conectori de tip ODBC. ARPCC utilizeaza conectorii de tip ODBC pentru a putea procesa cu o aplicatie de tip SQL informatiile legate de persoanele care s-au inscris in newsletterul ARPCC (informatii stocate pe platforma GoogleDocs, in Google Spreadsheet) si a ne asigura astfel ca nesswletterul ajunge in mod corect la toate persoanele interesate de o anumita topica.  
ref.[ngo1051]

http://www.syncdocs.com/

SynDocs este companie care a dezvoltat un produs invocativ ce permite sincronizarea fisierellor de pe calculatorul dvs cu contul Gmail, transformând aceste fişiere din formatul Microsoft în formatul nativ GoogleDocuments.
ref.[ngo1065]

 
www.netconnect
Companie de telecomunicaţii cu capital integral românesc.Net-Connect ofera solutii profesionale pentru reducerea costurilor asociate comunicatiilor nationale si internationale. Net-Connect asigura servicii de înalta calitate adresate în mod prioritar sectorului de business din Romania.

Net-Connect oferă ARPCC sponsorizări în bani pe arii legate educaţie.
ref.[ngo4492]
 
Microsoft Corp  este o companie americană, cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Este o companie care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii în principal legatde calculatoare. Microsoft oferă ARPCC sponsorizări cu licențe Windows 8 și Office.  ref.[ngo4545]


 
http://mrs.ro/
 Doctor Diacritice http://mrs.ro/  După ce tastezi un cuvânt și apeși un terminator (spațiu virgulă punct semnul exclamării sau semnul întrebării ) Doctor Diacritice intervine și inlocuieste cuvântul. dacă primă formă cu diacritice nu este cea pe care o căutai atunci apasă backspace (ștergere) si Doctor Diacritice va propune altă variantă. De exemplu cuvântul "sapa" are multe forme valide cum ar fi: sapă săpa săpă șapa șapă
 

 „ARPCC este un beneficiar al programului Google Ad Grants. Programul Google Ad Grants susține organizațiile nonprofit înregistrate, care împărtășesc filosofia Google cu privire la serviciile aduse comunității, pentru a ajuta lumea în domenii precum știința și tehnologia, educația, sănătatea publică la nivel mondial, mediul înconjurător, promovarea tinerilor și arta. Google Ad Grants este un program de publicitate în natură, care oferă publicitate gratuită online unor organizații nonprofit prin Google AdWords.”
ref.[ngo619]
 
 Banca Mondială este o bancă susținută cu finanțări internaționale care oferă asistență financiară și tehnică țărilor sărace.  ARPCC a beneficiat în anul 2016 de o donație de echipamente hardware.
ref.
[ngo3391]
 

Sa tinem Romania conectata!

De 25 de ani Urgent Cargus tine Romania conectata. Facem acest lucru prin asistenta pe care o acordam companiilor si consumatorilor, transportandu-le documentele si coletele cu ajutorul unei retele intinse pe tot teritoriul tarii, prin care sprijinim comunitatile si organizatiile locale. Logistica de care dispunem si personalul calificat la care se adauga cele mai moderne solutii IT reprezinta o garantie sigura pentru satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

ref.[ngo4506]        

 
ASANA este una dintre cele mai apreciate aplicatii de "management de task-uri".
O folosim cu succes in munca noastra si o recomandam si altora cu mare caldura. 
Multumim pentru donatia unui cont capabil sa faca management-ul a 30 de useri activi.