Cine suntem  

Suntem părinți care înțelegem drama prin care trec copiii noștri. Suntem copii care am trecut, prin experiența divorțului părinților noștri. Cu toții ne dorim ca aceste drame să nu se mai repete, iar copiii care vor experimenta "mâine" divorțul părinților lor să sufere mai puțin. Suntem cetățeni care înțeleg că o societate mai bună începe cu noi, cu implicarea noastră în viața cetății. Credem cu tărie că interesul superior al copiilor este acela de a fi aproape de ambii părinți, chiar și dacă aceștia au hotărât să nu mai locuiască împreună.
  Cui ne dedicăm  

Încercăm să protejăm copiii, a căror părinți sunt în divorț sau care vor experimenta divorțul părinților în viitor. Încercăm să oferim părinților idei și sfaturi care să îi redirecționeze spre o cale non-conflictuală de rezolvare a divorțului. Încercăm să clădim un parteneriat cu specialiștii implicați în procedurile de divorț pentru a ne asigura că aceștia sunt conectați la cele mai bune practici legate de exercitarea în comun a autorității părintești și la căile ne-adversariale de soluționare a divorțului, spre beneficiul familiilor cu care interacționează. Considerăm că prin reducerea conflictului inter-parental au de câștigat atât familiile implicate cât și societatea în ansamblu.
  Ce facem  

Am reușit să schimbăm legislația din materia dreptului familiei. Îmbunătățim și unificăm jurisprudența legată de autoritatea părintească, printr-o relație continuă cu organele puterii judecătorești și cu grupurile de specialiști implicați în justiția pentru copii -- Milităm pentru divorțul necontencios realizat prin mediere, pentru consilierea parentală, pentru introducerea planurilor parentale și a principiului californian ca metodă strategică de descurajare a conflictelor. Educăm părinții cum să își protejeze copii pe perioada divorțului și după divorț.