De ce este important să vă implicați?


Redirecționarea a 2% din impozitul pe venitul persoanelor fizice reprezintă o importantă sursă de finanțare pentru organizațiile neguvernamentale. 

Cel mai mare impact la cauza noastră îl puteți avea 
convingând persoane din cercul dvs de influență (prieteni, familie, rude, colegi servici, vecini) să redirecționeze cei 2% din impozitul pe salariu către noi. 
Trebuie doar să facilitați strângerea formularelor în de la posibili donatori.

Experiența ne arată că exemplul și implicarea personală a voluntarilor reprezintă cel mai convingător argument pentru ca ceilalți cetățeni să redirecționeze cei 2% către ARPCC.

Argumentație recomandată:


1. ARPCC este o organizație care are ca principal beneficiar copiii și care militează pentru protejarea copiilor ce trec prin divorțul părinților lor.

2. Sunt câteva zeci de mii de copii anual care experimentează o astfel de dramă. Divorțul poate fi mai puțin traumatic, dacă România va avea o legislație și o jurisprudență modernă.

3. ARPCC a avut deja o influență în modificarea legislației legată de protecția copilului ce trece prin divorț.

4 Acum ARPCC trebuie să se implice în educația (recalificarea) judecătorilor pentru ca aceștia să aplice corect legea și astfel copiii să fie protejați în timpul și după consumarea divorțului
    

Cum funcționează sistemul ?


Dacă vă oferiți să depuneți dvs. la ANAF formularele, rudele, prietenii sau vecinii dvs, vor fi de-a dreptul încântați să vadă că le luați de pe umeri sarcina administrativă de a transmite ei formularele în cauză către ANAF.

Puteți iniția campania de strângere a formularelor încă din luna ianuarie. 

Luați legătura cu noi pe adresa de mail secretariat@arpcc.ro și vă vom trimite formulare pre-printate cu datele asociației, care trebuie doar completate cu datele personale ale donatorului și semnate de către donator. 

Mai multe detalii despre programul 2% puteți găsi aici