Distribuiți aceşti  fluturași ori aceste afișe în sediile instanţelor, la sediul baroului sau în cutiile poştale ale avocaţilor din aria dvs. geografică. Înmânați avocaților pe care îi întâlniți în sala de judecată când se judecă cazul dvs. 

Cu cât mai mulți profesioniști vor fi expuși bunelor practici în domeniul custodiei asupra minorilor cu atât mai simple vor fi procedurile în instanță (inclusiv a dvs.) privitoare la aceste aspecte.Dacă aveți cunoscuți care trec printr-un divorț, tipăriți și pune-ți-le la dispoziție (lor și/sau copiilor lor) materialele de popularizare propuse de noi în secțiunea Manuale a sitului. 

Încurajați părinții care se gândesc să divorțeze, să apeleze la mediere și să încerce să redacteze un plan parental (singuri sau ajutați de dvs ori de un mediator) pe care apoi să îl semneze în fața notarului. Rezolvarea extrajudiciară a divorțului poate să aducă extrem de multe avantaje familiei și copiilor implicați.


Dați like paginii noastre oficiale de facebook pentru a vedea informațiile distribuite de noi.

Redistribuiți aceste postări făcând share (nu like) articolelor care vi se par interesante. Astfel prietenii și cunoscuții dvs să afle despre ideile pentru care milităm. 

Înscrieţi-vă în newsletter-ul ARPCC și încurajați-vă  cunoscuții ce experimentează separarea să se înscrie de asemenea.