https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MC9GG9X36TN http://www.arpcc.ro/petitii 
 


Vă recomandăm să vă înscrieţi aici pentru a primi newsletter-ul nostru. 
ARPCC protejează informațiile personale şi nu transmite sau vinde adresele de email nimănui. 

 Puteți să mă ajutați în proces? 


Vă ajutăm deja. Dar nu în mod direct. Misiunea noastră este de a pune la dispoziție avocatului, mediatorului și judecătorului dvs. experiența noastră într-o formă cât mai lizibilă. 

Vă sfătuim că citiți cât mai mult din lucrurile publicate de noi. Resursele pe care vi le punem la dispoziție, reprezintă cea mai completă bază de cunoștințe din România privitoare la problematica custodiei. 

Dacă veți înțelege drepturile și obligațiile pe care le aveți, veți știi ce să pretindeți de la acești specialiști, lucru care va influența calitatea actului de justiție.

 Resurse utile:

Atât mamele cât și tații pot învață să fie mai buni părinti, găsind căile de comunicare adecvate cu celălalt părinte, spre beneficiul copiilor lor. Dacă divorțați, este util să accesați resursele, manualele sau chiar articolele și studiile pe care vi le punem la dispoziție. De asemenea secțiunea sfaturi pentru părinți de pe blogul nostru vă pot ajuta. 
 Specialiști care vă pot ajuta: 

ARPCC nu recomandă un anume avocat, psiholog sau mediator. Credem însă că acei specialiști expuși ideilor noastre înțeleg mai bine nevoile copilului și familiei dvs. Aveți mai jos liste cu: Ce mă fac cu fostul/fosta? 

Ne-am bucura ca ambii părinți să citească materialele publicate de noi. Sugerați fostului partener de viață să citească la rândul său materialele publicate de noi. 


Dacă acest lucru se va întâmpla, suntem convinși că veți putea să reglați mult mai ușor eventualele dispute, utilizând o modalitate necontencioasă de finalizare a divorțului. 


Atât copilul cât și dvs. ca părinți veți avea multe de câștigat dacă veți apela la mediere, soluția care implică, credem noi, cel mai mic "cost emoțional" pentru familie.

 Alte întrebări: 

Totuși, cum pot să obțin ajutor?
Consultați, vă rugăm, această pagină

Ce fac dacă am o întrebare? 
Accesați vă rugăm această pagină 

Pot să ajut chiar eu?
Da poți ... dă click pe imaginea de mai jos să afli cum