Pe lângă timpul dvs. investit în acțiunile din justiție pentru cazul personal, vă recomandăm să alocați timp  pentru cauza noastră comună, aceea de a îmbunătăți situația de ansamblu a copiilor români ce trec prin divorț. Dacă alţi părinţi ar fi făcut-o acum 10 ani, situaţia familiei dvs. ar fi fost mult mai bună.

Dacă sunteți un părinte divorțat, aceasta contribuție benevolă, vă ajută să vă re-echilibrați din punct de vedere emoțional. Vă veți simți folositor și util societății, iar acesta nu este puțin lucru. 

Pentru mai multe informații despre ajutorul pe care ni l-aţi furniza ca voluntar, vă rugăm să accesați această pagină sau această pagină. Puteți verifica skill-urile de care avem nevoie aici

Vă rugăm să vă înscrieți-vă în grupul nostru doar dacă credeți în ideea că ambii părinți trebuie să fie în apropierea copiilor şi dacă suplimentar sunteți pregătit(ă) a lucra serios, cu responsabilitate și fără a pretinde nimic în schimb, pentru cauza noastră comună

Înscrierea ca voluntar se face aici.

O persoană va fi acceptată ca membru activ al asociației, doar dacă are în spate un istoric de voluntariat relevant, ceea ce implică probabil accesarea nivelelor 3 sau 4 aşa cum sunt descrise aiciPreferăm calitatea în favoarea cantității.

Vă rugăm să semnați aici petiția pentru introducerea prezumţiei de custodie comună fizică în legislația din România.

Accesul în intranetul ARPCC
este
 restricționat și se face aici
 
intranet.arpcc.ro