Pe lângă timpul dvs. investit în acțiunile din justiție pentru cazul personal, vă recomandăm să alocați timp  pentru cauza noastră comună, aceea de a îmbunătăți situația de ansamblu a copiilor români ce trec prin divorț. Dacă alţi părinţi ar fi făcut-o acum 10 ani, situaţia familiei dvs. ar fi fost mult mai bună.

Dacă sunteți un părinte divorțat, aceasta contribuție benevolă, vă ajută să vă re-echilibrați din punct de vedere emoțional. Vă veți simți folositor și util societății, iar acesta nu este puțin lucru. 

Pentru mai multe informații despre ajutorul pe care ni l-aţi furniza ca voluntar, vă rugăm să accesați această pagină sau această pagină. Puteți verifica skill-urile de care avem nevoie aici

Vă rugăm să vă înscrieți-vă în grupul nostru doar dacă credeți în ideea că ambii părinți trebuie să fie în apropierea copiilor şi dacă suplimentar sunteți pregătit(ă) a lucra serios, cu responsabilitate și fără a pretinde nimic în schimb, pentru cauza noastră comună

Înscrierea ca voluntar se face aici.

O persoană va fi acceptată ca membru activ al asociației, doar dacă are în spate un istoric de voluntariat relevant, ceea ce implică probabil accesarea nivelelor 3 sau 4 aşa cum sunt descrise aiciPreferăm calitatea în favoarea cantității.

Vă rugăm să semnați aici petiția pentru introducerea prezumţiei de custodie comună fizică în legislația din România.