Modalităţi de contact | Adresă poștală și email | Căutați ajutor | Întrebări de la cititori
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MC9GG9X36TN http://www.arpcc.ro/petitii 
 


Foarte multe din răspunsurile la întrebările dvs. se regăsesc în resursele publicate de noi. Înainte de a ne pune o întrebare citiţi deci pagina Căutaţi ajutor de mai sus. 

Dacă după ce aţi consultat cu atenție resursele recomandate de noi (investind minim 10 ore de studiu) nu ați găsit răspuns, puteți să ne adresați  o întrebare utilizând formularul alăturat.

Ne rezervăm dreptul de a publica întrebarea și răspunsul, după ce vom fi anonimizat anterior orice informații personale. 

Vă rugăm să înțelegeți că întreaga activitate a asociației este realizată exclusiv prin munca unor voluntari care au familii, au servicii și (poate) sunt chiar ei implicați într-un proces de divorț. 
Pentru că suntem extrem de ocupaţi vom aprecia dacă ne veţi contacta justificat, după ce ați citit cu atenție resursele publicate de noi, doar dacă consideraţi că ele nu clarifică nelămuririle dvs. 

Puneţi întrebarea dvs 


Ne rezervăm dreptul să nu răspundem întrebărilor cărora credem că deja am răspuns pe site. 
De asemenea ne rezervăm dreptul de a publica răspunsul pe blog-ul nostru, pentru ca și alte persoane să poată beneficia de răspuns.