https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=E6MC9GG9X36TN 
http://www.arpcc.ro/petitii 
 

 Cum redirecționați 2%  

Anual, până la data de 25 mai, puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit plătit de către dvs. în anul anterior către asociația noastră. Nu pierdeți nimic, banii fiind deja în conturile statului român. 

 Cum depun ca și pesoană fizică? 

Pasul 1. Descărcați de aici declarația D230 in format inteligent (trebuie sa dezipati fisierul care are datele ARPCC precompletate) alternativ puteti descarca dvs fisierul PDF de pe situl ANAF.

Pasul 2. Completați datele personale
din primul paragraf: nume, prenume, CNP, samd.

Pasul 3: completați datele asociației noastre (daca nu sunt deja precompletate)
nume entitate non-profit: ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU CUSTODIA COMUNĂ 
Cod de înregistrare fiscală: 30210454 
Cont: RO49 INGB 0000 9999 0302 9242 
Atenție că nu trebuie specificată suma. Ea va fi calculată de către organul fiscal. Detalii despre cum se completează găsiți în acest film video

Pasul 3. Depuneți declarația la ANAF:
- conform noilor reglementări trebuie să depuneți formularul fie în persoană fie să utilizați spațiul virtual privat
- vă recomandăm calduros sa folositi spatiul privat virtual --- o sa vedeti ca dupa inregistrare va va fi de mare folos faptul ca aveti cont pe spatiul virtual privat care reprezinta o modalitate moderna de a primi infrmatii si depune o multitudine de declaratii catre ANAF fara sa mai stati la cozile de la ghisee)


 Doriți o procedură mai simplă?  

ÎPasul 4. Opțional
Ar fi să ne transmiteți o dovadă a depunerii formularului pe care să ne-o trimiteți scanată la adresa contact@arpcc.ro .


 Cum depun ca și PFA ?  

Orice persoană care are venituri ca PFA sau care are orice alt fel de venituri (dobânzi, chirii, arendă, etc.) poate dona bani precizând acest lucru pe declarația pe care o depune în mod normal la ANAF pentru impozitarea venitului respectiv. Completați doar datele referitoare la redirecționare cu numele Asociației noastre și contul nostru bancar așa cum sunt reflectate aici

https://drive.google.com/open?id=0B-iOqOKLc35PdGh6VXVMeUpkaTg